Druga sezona Bridgertona prihaja 25. marca!

Klavdija Rupar 20.02.2022
bridgerton204unit04659r.0

Serija Bridgerton, ki je v začetku leta 2021 z 82 milijoni ogledov v 28 dneh postala najbolj gledana serija na Netlfixu (dokler je ni kasneje prehitela serija Squid Game z 111 milijoni ogledov), se z drugo sezono na Netflix vrača 25. marca 2022.


Gledalci, ki so močno upali, da se bo druga sezona zgodila točno eno leto po premieri prve (izšla je 25. decembra 2020), so se sicer morali sprijazniti, da je pandemija koronavirusa tako kot vse ostalo prestavila tudi to.

A vseeno so na božični dan slišali vsaj eno dobro novico - točno leto dni po premieri prve sezone, je Lady Whistledown, glavna opravljivka, ki piše kolumno, naznanila, da se druga sezona vrača 25. marca.


Druga sezona bo spremljala najstarejšega člana družine Bridgerton vikonta Anthonyja Bridgertona (Johnatan Bailey), ki se odloči, da je čas za poroko in zakonsko življenje. A ker je prepričan, da ga čaka povsem enaka usoda kot njegovega očeta in da bo umrl pred 40. rojstnim dnem, ne išče ljubezni, ampak zgolj soprogo, v katero ve, da se nikoli ne bo zaljubil. In ko izbere v najlepšo Edwino Sharma, mu pot prekriža njena manj priljubljena in izredno trmasta sestra Kate (Simone Ashley). Se ji bo Anthony uprl ali ugotovil, da ženo išče v napačni osebi?

Čeprav so gledalci že lansko leto izvedeli, da njihovega najljubšega igralca Rege-Jean Paga v drugi sezoni ne bo, pa se vsi, ki so po vrsti prebrali knjige Julie Quinn že veselijo druge sezone, saj Kate velja za izredno močno osebnost, ki bo Anthonyja končno postavila na realna tla. In na to tudi že nakazuje najnovejši izsek iz druge sezone.

Mi se vsekakor že veselimo nove sezone!

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča