Nova Netflix serija The Chestnut Man

Klavdija Rupar 27.09.2021
1-34

Česa se bolj veselite jeseni? Novih serij, ki prihajajo na Netflix ali že nestrpno pričakujete nove sezone že znanih serij? Jaz se veselim predvsem drugega, vseeno pa se ob čakanju ne bom branila tudi kakšne nove, še ne videne serije.

Na Netflix ta teden prihaja nova psihološka kriminalna serija z naslovom The Chestnut Man. Začne se, ko na igrišču najdejo brutalno umorjeno mlado žensko, ki ji manjka roka, nad njo pa visi možic narejen iz kostanjev. Ambiciozna detektiva Naia Thulin (Danica Curcic) in Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) se podata na pot iskanja serijskega morilca, ki grozi po Copenhagnu in za sabo vedno pušča figurico iz kostanjev. Kmalu odkrijeta skrivnosten dokaz in ga povežeta z izgnotjem hčerke enega izmed politikov, ki je izginila leto dni nazaj in za katero so prepričani, da je že preminula.

Serija je posneta po knjigi danskega pisatelja Sørena Sveistrupa, dogaja pa se v manjšem predmestju Copenhagna. Skrivnosten triler vas bo zagotovo pustil odprtih ust, za več informacij pa si boste morali pogledati serijo, ki na Netflix prihaja v sredo, 29. septembra.
Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča