Težko pričakovani filmi v letu 2017

Teja Korošec 09.05.2017
Rough Night

All Eyez On Me

Junija bo luč uzrl prvi biografski film o enem izmed največjih rap umetnikov in aktivistov našega časa, Tupac Shakurju, ki je umrl nasilne smrti pri rosnih 25 letih. Glavni igralec Demetrius Shipp je raperju presenteljivo podoben. 

Tulip Fever

Film, ki je postavljen v Amsterdamv 17. stoletju, bo razveselil vse ljubitelje velikih jubezenskih zgodb zgodovine. Med slikanjem žene premožnega meščana vznikne ljubezen med mladim umetnikom in njegovo muzo. 

Okja

Nov Netflixov projekt prikazuje zgodbo deklice, ki žrtvuje vse, da bi pred mogočno korporacijo ubranila svojo najboljšo prijateljico - velikansko žival z imenom Okja. Zanimivo in sveže.


Dekliška noč (Rough Night)

Odštekana komedija spominja na Prekrokano noč, a tokrat si bomo lahko žurerske zaplete ogledali skozi žensko perspektivo. Film na velika platna prihaja v sredini junija in je dealna izbira za sproščen večer s prijateljicami.

Tisto (It)

Ikonična zgodba kralja grozljivk Stephena Kinga o morilskem klovnu bo doživela ponovno filmsko uprizoritev. Pozor, samo za najpogumnejše!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Sredi poletja nas bo v smeh spravljala črna komedija z vrhunsko igralsko zasedbo. Film prikazuje zgodbo odločne matere, ki se odloči izslediti morilca svoje hčerke ne glede na vse. 

Kralj Artur: Legenda o meču

Mit o Arturju in meču v skali bo ponovno oživel na velikem platnu. Tokrat je za to poskrbel znameniti režiser Guy Ritchie, ki nas bo odpeljal v epsko fantazijsko avanturo. Film v slovenske kinomatografe prihaja že to sredo, tudi v 3D različici

Več o prihajajočih filmskih spektaklih pa v Filmskem napovedniku

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča