Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Ed Sheeran

Biffy Clyro - Friends and Enemies

Friends and Enemies je šesti singel zasedbe Biffy Clycro in ga najdemo na njihovem sedmem studijskem albumu Ellipsis, ki je izšel poleti lani in s katerim so, sicer mesec pred njegovim izidom, na noge dvignili Kino Šiška.

Ed Sheeran - Galway Girl

Svojemu kolegu Edu Sheeranu se je v njegovem novem spotu za skladbo Galaway Girl pridružila igralka Saoirse Ronan. Gre za najnovejši singel z Edovega odlično sprejetega albuma Divide.

Paramore - Told You So

Preden čez štiri dni pozdravimo peti album zasedbe Paramore z naslovom After Laughter, odprtih rok pozdravimo njihov drugi singel Told You So, ki je le nekaj dni za naslovnim singlom Hard Times dobil tudi vizualno podobo.

Linkin Park feat. Pusha T and Stormzy -  Good Goodbye

Skoraj kot od nikoder so se prejšnji mesec na sceno vrnili Linkin Park in svoje oboževalce presenetili z izdajo novega singla Good Goodbye, pri katerem sta sodelovala tudi Pusha T & Stormzy. Skupaj z njimi se je videospotu pridružila tudi NBA legenda Kareem Abudl Jabbar.

David Guetta ft Nicki Minaj & Lil Wayne - Light My Body Up

Končno je tu videospot za plesni hitič Light My Body Up, ki so ga skupaj zamešali David Guetta, Nicki Minaj in Lil Wayne.

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Dobrodelni burgerji - na burger za dober namen

Burgerljubci, pozor! 28. avgusta se na osmih lokacijah pri petih ponudnikih sočnih burgerjev začenja akcija za dober namen - Dobrodelni burgerji. Od vsakega nakupa enega izmed petih novih burgerjev, ki jih pripravljajo ponudniki, bomo namreč 1 evro prispevali za dober namen eni od izbranih nevladnih organizacij. Več

H&M z novo znamko COS v Ljubljani

Najlepša modna hiša v Ljubljani, Galrija Emporium, je postala bogatejša za novo trgovino COS, ki deluje pod okriljem švedskega tekstilnega velikana H&M. Več

Pantone - barvni trendi za leto 2018

Medtem ko letos med barvnimi trendi po Pantonu kraljuje zelena barva, se številni že pripravljajo na trende, ki jih prinaša leto 2018. V domove prihajajo intenzivne, igrive, zelenjavne pa tudi tehnološke barve, barvni lestvici pa se bo pridružil nov vijolični barvni odtenek v čast preminuli legend - Princeu. Več