Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 08.05.2017
Ed Sheeran

Biffy Clyro - Friends and Enemies

Friends and Enemies je šesti singel zasedbe Biffy Clycro in ga najdemo na njihovem sedmem studijskem albumu Ellipsis, ki je izšel poleti lani in s katerim so, sicer mesec pred njegovim izidom, na noge dvignili Kino Šiška.

Ed Sheeran - Galway Girl

Svojemu kolegu Edu Sheeranu se je v njegovem novem spotu za skladbo Galaway Girl pridružila igralka Saoirse Ronan. Gre za najnovejši singel z Edovega odlično sprejetega albuma Divide.

Paramore - Told You So

Preden čez štiri dni pozdravimo peti album zasedbe Paramore z naslovom After Laughter, odprtih rok pozdravimo njihov drugi singel Told You So, ki je le nekaj dni za naslovnim singlom Hard Times dobil tudi vizualno podobo.

Linkin Park feat. Pusha T and Stormzy -  Good Goodbye

Skoraj kot od nikoder so se prejšnji mesec na sceno vrnili Linkin Park in svoje oboževalce presenetili z izdajo novega singla Good Goodbye, pri katerem sta sodelovala tudi Pusha T & Stormzy. Skupaj z njimi se je videospotu pridružila tudi NBA legenda Kareem Abudl Jabbar.

David Guetta ft Nicki Minaj & Lil Wayne - Light My Body Up

Končno je tu videospot za plesni hitič Light My Body Up, ki so ga skupaj zamešali David Guetta, Nicki Minaj in Lil Wayne.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča