Prihaja DVM - Dan vplivnostnega marketinga

Helena Peterlin 01.02.2023
dan-vplivnostnega-marketinga-grafika

Dogodek DVM - Dan vplivnostnega marketinga bodo otvorili predstavniki specializirane agencije za vplivnostni marketing Webfluential Global Group in theSalt. Tjaša Bogeljić (Slovenija), Lana Bedeković Rosandić (Hrvaška) in dr. Murray Legg (Južna Afrika) bodo govorili o »evoluciji, revoluciji, rekonstrukciji in eksploziji vplivnostnega marketinga«, napovedali pa bodo tudi, kdo so »zvezdniki in zvezdnice« prihodnosti. 

Dan vplivnostnega marketinga, morda najbolj moderen marketinški dogodek v Sloveniji, je namenjen pregledu trendov na področju vplivnostnega marketinga (influencer marketing). Svetovni trendi, plusi in minusi, vplivneži v Sloveniji, uspešni primeri. Za vse, ki se ukvarjate z marketingom, skrbite za oglaševanje in promocijo, iščete nove ideje ... 

Udeleženci bodo lahko prisluhnili tudi Meti Celestina (Pristop), ki bo razkrila vse, kar morate vedeti o metrikah v vplivnostnem marketingu, Juretu Laharnarju (Buzzverse), ki se bo posvetil strategijam, ki jih je potrebno upoštevati, in Branki Bizjak Zabukovec (Futura DDB), ki bo odgovorila na vprašanje »Kaj dela vplivneže vplivne?«. Gostili bomo tudi Marjo Milič, ustvarjalko finančnega podkasta Money-How, ki bo spregovorila o vplivnežih v svetu financ (t. i. finfluenserjih) in o tem, kako uporabiti družbena omrežja za širjenje znanja o upravljanju denarja in pridobivanje klikov. 

Ne bomo pozabili niti na primere dobrih praks, ki jih bodo razkrili tako predstavniki slovenskih agencij (Luna \TBWA, DROM Agency, bold.group ...) kot tudi podjetij (Podravka, Next Media, Nutrisslim ...). 

Več na d-vm.si!

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika