Chanel je predstavil čudovit adventni koledar

CITYLIFE 30.11.2021
chanel4.jpeg

Pri Chanelu so predstavili čudovit adventni koledar v obliki ogromne stekleničke kultnega parfuma Chanel N°5, ki ni privlačen zgolj zaradi tega, ker se v njem skrivajo darila. Za razliko od običajnih adventnih koledarjev ima Chanel N°5 kar 27 oken, ki se namesto 1. decembra začnejo odpirati šele 5. decembra. In jasno je zakaj - pet je bila najljubša številka ustanoviteljice modne hiše Gabrielle Coco Chanel, na Rue Cambon 31 v Parizu pa je bil prvi butik znamke.


V Chanelovem, zelo lično urejenem adventnem koledarju, so ikonični izdelki hiše in darila, ki v prosti prodaji niso na voljo. Med številnimi presenečenji so omejena serija šminke Rouge Allure N ° 5 Independante, ki jo navdihuje legendarna petica, lak za nohte Le Vernis v novem rdečem odtenku, zapestnica s številko pet, edinstvena snežna krogla, za božič pa se odpro vratca, ki zakrivajo stekleničko dišave št. 5 Eau de Parfum.


Poleg teh so v koledarju, ki je na voljo v zelo omejenih količinah, krema za roke št. 5 L'Eau On Hand Cream, miniaturne izdaje parfumov, obesek za ključe, ogledalo v obliki stekleničke N°5, parfum, milo in krema za telo z vonjem N°5


Chanelov adventni koledar je čudovito darilo, ki bo zadovoljilo vsako lepotno navdušenko, ter navdihnil tudi tiste, ki to (še) niso.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča