Manner s sladko podporo projektu Skoči z nami

CITYLIFE 19.02.2020
Projekt Skoči z nami

Projekt Skoči z nami je sestavljen iz niza šolskih tekmovanj v smučarskih skokih, namenjenih učencem od 1. do 4. razreda osnovne šole, ki vsako leto potekajo v treh delih. Mladi skakalci se tako potegujejo za odličja najprej na treh regijskih tekmovanjih, ki jim nato sledi še zaključno državno prvenstvo.  

Projekt Skoči z nami.

Za spodbudno tekmovalno vzdušje in sladke zmagoslavne trenutke je poskrbel Manner, ki je velik podpornik zimskih športov. S sodelovanjem pri projektu tako poleg profesionalnih skakalcev aktivno podpirajo tudi mlade slovenske upe in odkrivajo nove talente za smučarske skoke, ki se bodo v prihodnosti nedvomno zavihteli tudi do zmagovalnih stopničk. 

Celoten dogodek je zamišljen predvsem kot možnost rekreacije in zabava za otroke, hkrati pa za vse tiste, ki bodo s svojimi skoki čez nekaj let poleteli med najvidnejša imena skakalnega športa, predstavlja magičen začetek kariere. Manner je tako poskrbel za zadostno količino energije mladih skakalcev, oni pa za iskrice sreče in ponosa v očeh svojih staršev ter ostalih podpornikov.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča