Novost na bencinskih servisih MOL – klub ugodnosti MOL FOR ME

CITYLIFE 09.07.2018
Novost na bencinskih servisih MOL – klub ugodnosti MOL FOR ME

Kot članu kluba ugodnosti MOL FOR ME, strankam za točenje goriva, nakupe trgovskega blaga, storitev avtopralnic ter ostalih storitev na bencinskih servisih MOL, pripadajo točke ugodnosti, ki se vrednotijo po sistemu 1 EUR = 1 točka in 1 liter goriva = 1 točka. Zbrane točke lahko uporabniki koristite in unovčite po lastni izbiri. Izbirate lahko med storitvami in izdelki iz programa ugodnosti, ki jih najdete na bencinskih servisih MOL, več informacij pa tudi na spletni strani www.molforme.si.
Člani kluba lahko točke pričnete zbirati takoj, ob včlanitvi pa prejmete dodatnih 100 točk brezplačno. Z rednim zbiranjem boste tako lahko člani kluba ugodnosti MOL FOR ME hitro prišli do ugodnosti za vašo zvestobo.

Do nekaterih ugodnosti povsem brezplačno
Članki kluba MOL FOR ME boste tekom leta deležni številnih različnih ugodnosti, ki bodo sestavni del tako celovite Fresh Corner ponudbe kot rednega prodajnega programa in široke palete storitev, ki so na voljo kupcem na bencinskih servisih MOL. Poleg tega bodo članom kluba nekatere ugodnosti na voljo povsem brezplačno. Z uvedbo novega programa zvestobe bomo namreč v podjetju MOL Slovenija uporabnikom zagotovili, da boste do izbranih izdelkov in ponudbe lahko dostopali še hitreje in ugodneje.
Cilj uvedbe programa zvestobe je celovito zadovoljiti tako želje kot pričakovanja naših strank ter jim ponuditi zanje relevantne ugodnosti, hkrati pa zvestobo naših strank tudi nagraditi. Obisk bencinskih servisov MOL bo tako postal še prijetnejša izkušnja. Sodelovanje v klubu ugodnosti je povsem brezplačno, vanj pa se lahko včlanite na vseh bencinskih servisih MOL ali preko spletne strani: www.molforme.si. Z zbiranjem točk pričnete nemudoma, s koriščenjem ugodnosti pa ob zaključeni prijavi.

Zvestobo nagradijo: S točkami do ugodnosti na bencinskih servisih MOL in do celoletne zaloge goriva brezplačno
Vsi kupci, ki se bodo do 30. septembra včlanili v klub zvestobe MOL FOR ME in izpolnili prijavnico za sodelovanje v nagradni igri, bodo sodelovali v žrebu za celoletno zalogo vrhunskega goriva iz nove generacije goriv MOL EVO, ki so na voljo na vseh bencinskih servisih MOL. Več o nagradni igri in sodelovanju v nagradni igri najdete na Facebook strani podjetja MOL Slovenija, več informacij o klubu zvestobe MOL FOR ME pa na bencinskih servisih MOL, spletni strani www.molforme.si, elektronskem naslovu molforme@mol.si, z veseljem pa smo vam na voljo tudi po telefonu, vsak delovnik med 12. in 14. uro na brezplačni telefonski številki 080 39 49.

Izbor urednika