Kje boste vi preživeli prvomajske počitnice?

Helena Peterlin 12.04.2023
lifeclassportorožmummybaby.jpeg

V hotelih LifeClass Portorož lahko doživite vse to in še več. Potopite se v toplo termalno vodo bazenov Term Portorož, prepustite se masažam, ki ste jih dolgo odlašali, osvežilnim negam obraza in poživljajočim tretmajem telesa. 

lifeclassportorožpanorama 2048x1152px.jpeg

Izberite enega od wellness programov Term Portorož, prilagojenim vašim individualnim potrebam. Ne glede na to, ali želite izboljšati svojo telesno pripravljenost, preoblikovati telo ali se preprosto znebiti stresa in se sprostiti, vas bodo naši strokovnjaki vodili na pot vitalnosti in pomlajevanja. 

In ne smemo pozabiti na dih jemajočo pokrajino, ki hotele LifeClass Portorož obdaja. Z osupljivim pogledom na Piranski zaliv, sprehodom čez Forma Vivo ali obiskom piranskega obzidja se boste počutili prestavljene v drug svet. 

Rezervacije in informacije o bivanju na: 05 692 90 01 in na booking@lifeclass.net

lifeclassportorožseaspa 600x300


Nekaj napotkov za brezskrbno preživljanje dopusta:

  • Dva tedna pred dopustom ali ko se odpravite na potovanja, preverite veljavnost osebnih dokumentov, bančnih kartic in stanje avtomobila, če vas bo na pot odpeljal vaš jekleni konjiček.
  • Ne povzročajte si stresa s pakiranjem. Seboj vzemite najnujnejše; sezonska oblačila, kopalke, zdravila, polnilce za telefone in stvari za osebno higieno. Vse ostalo, v večini primerov, lahko vedno kupite tudi na destinaciji.
  • Na dopustu naredite vse kar je v vaši moči, da si resnično odpočijete. Podaljšajte jutranje spanje, preizkusite vodeno jogo ali vadbo na prostem, privoščite si masažo ali razstrupljevalni tretma za telo. 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika