Serija Samsung Galaxy Note10 premierno predstavljena v Sloveniji

CITYLIFE 23.08.2019
a

Samsung z novo serijo Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo

Nova serija vrhunskih pametnih telefonov združuje elegantno in neverjetno tanko obliko z zmogljivimi funkcijami za izboljšanje produktivnosti.

Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih. Galaxy Note10 je popolna izbira za uporabnike, ki želijo zmogljivosti S Pen pisala in vrhunsko produktivnost v kompaktni obliki s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) kinematografskim brezkončnim zaslonom. Galaxy Note10+ pa se lahko pohvali s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom, kar je tudi največji zaslon pri Galaxy Note pametnih telefonov do sedaj.


Pametni telefoni Galaxy Note10 in Galaxy Note10+ bodo v Sloveniji na voljo od 23. avgusta 2019 naprej v edinstvenih barvnih odtenkih. Galaxy Note10+ bo na voljo v avra sij, avra beli in avra črni; Galaxy Note10 na voljo v avra sij, avra roza in avra črni. 

Priporočena maloprodajna cena za Galaxy Note10 z 256 GB notranjega pomnilnika je 949 evrov, za Galaxy Note10+ z 256 GB notranjega pomnilnika1.099 evrov in Galaxy Note10+ s 512 GB notranjega pomnilnika1.199 evrov.

Edinstveno S Pen pisalo je najnaprednejše pisalo doslej. Z elegantno enodelno obliko sledi gibom ter omogoča daljše pisanje, risanje in upravljanje.

Galaxy Note10 in Galaxy Note10+ pametni telefoni z novim sistemom kamer na mobilni telefon prinašajo filmsko tehnologijo profesionalnega razreda, ki je preprosta za uporabo.

Več na: samsung.com/si/smartphones/galaxy-note10/

Fotogalerija

slovenska predstavitev Samsung Galaxy Note10+ in Note10_Serija Samsung Galaxy Note10 pametnih telefonov predstavljena tudi v Sloveniji. slovenska predstavitev Samsung Galaxy Note10+ in Note10_Serija Samsung Galaxy Note10 pametnih telefonov predstavljena tudi v Sloveniji. Foto1_slovenska predstavitev Samsung Galaxy Note10+ in Note10_predstavnike družbe Samsung v Sloveniji na današnji predstavitvi serije Samsung Galaxy Note10 pametnih telefonov (z leve proti desni: Bernard Purkart, Tomaž Semič in Primož Petelinšek). slovenska predstavitev Samsung Galaxy Note10+ in Note10_Serija Samsung Galaxy Note10 pametnih telefonov predstavljena tudi v Sloveniji. slovenska predstavitev Samsung Galaxy Note10+ in Note10_Serija Samsung Galaxy Note10 pametnih telefonov predstavljena tudi v Sloveniji.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča