Najlepše obleke za novoletne zabave

Pika Zrim 24.11.2019
Obleke

Praznični december je čas, ko se lahko sprostimo od stresnega in napornega leta, se veselimo prihajajočih prazničnih dni in uresničevanju novih želja. Sedaj je tudi čas za nakup novoletne obleke s katero bomo zasijali na službeni zabavi, zabavi s prijatelji, na božičnem večeru ali za najdaljšo noč v letu. 

Barvi kot sta zlata in srebrna, bleščice in metalik barve že zdavnaj niso več rezervirani le za večerne izhode, ampak jih lahko nosimo tudi čez dan, v službo in ob različnih večernih priložnostih. Obleko, ki si jo bomo izbrale za prihajajoče praznične dni bomo lahko nosile za različne priložnosti, na poroki, rojstnodnevni ali vrtni zabavi. 

Še vedno se lahko odločimo za večno črno barvo ali pa tisto, ki nam je najljubša, saj nas letošnji modni trendi pri izbiri barve ne omejujejo. Velikokrat se pri obutvi zaradi slabega vremena odločimo za klasično črno. Zakaj je ne bi letos zamenjali in se opogumili za barvito kombinacijo.

Modni namig: imejmo sandale ali salonarje s seboj v vrečki, saj v tujini je to praksa že kar nekaj časa. 

V spodnji galeriji predstavljamo izbor oblek v katerih bomo izražale svojo samozavest, ženstvenost in eleganco.

Fotogalerija

HALPERN OBLEKE H&M ZARA ZARA ZARA @AMINAMUADDI @GILDAAMBROSIO OBLEKE @OLIVIA PALERMO @PERNILLE TEISBAEK GILDA AMBROSIO IN GIORGIA TORDINI @AYLIN KOENIG ZARA ZARA H&M ZARA ZARA @EMILISINDLEV ZARA MANGO ROTATE

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča