UNICEF-ove punčke iz cunj v modni zgodbi z Majo Ferme

Pika Zrim 28.01.2020
UNICEF

UNICEF-ove Punčke iz cunj so v teh dneh zaživele v prav posebnem stilskem izzivu. 15 kandidatk - lepotnih in modnih blogerk oziroma vplivnic (influencerk), ki se potegujejo za laskavi naziv ambasadorke Maje Ferme Fashion, stilsko snuje punčke iz cunj. 

Njihovo ustvarjalnost lahko spremljate na Instagramu UNICEF-a Slovenija, Maje Ferme in kandidatk, kjer trenutno poteka izbiranje imen za punčke. Na profilih kandidatk pa bo mogoče v drugem tednu februarja sodelovati v dobrodelnih dražbah za posamezne punčke, pri čemer bo izkupiček v celoti namenjen UNICEF-ovim programom pomoči otrokom po vsem svetu. 

Priznana modna oblikovalka Maja Ferme sodeluje z UNICEF-om Slovenija že več kot deset let, ko je za dobrodelno dražbo ustvarila punčko iz cunj. Vse odtlej je velika podpornica UNICEF-a. Modne blogerke in vplivnice se tako pod okriljem Maja Ferme Fashion pridružujejo številnim prostovoljkam in prostovoljcem ter modnim oblikovalkam in oblikovalcem v Sloveniji, ki so v 17 letih ustvarili na tisoče punčk in s tem rešili že več kot 19.000 otroških življenj

UNICEF Slovenija s tem izjemno priljubljenim dobrodelnim projektom zbira sredstva za cepljenje otrok proti nevarnim otroškim boleznim v državah v razvoju. 

Ustvarjanje UNICEF-ovih punčk iz cunj lahko spremljate prek Instagram storyjev: unicef_slovenija.

Fotogalerija

unicefunicef

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča