Nova pomladna kolekcija s.Oliver kliče po igri

Pika Zrim 23.01.2020
s oliver

Oblikovalci nove kolekcije znamke s.Oliver so svojo inspiracijo za pomladno kolekcijo našli v prihajajočih Olimpijskih igrah, ki se letos odvijajo v Tokiu. Fokus kolekcije je na barvah in retro krojih, ki v zanimivih kombinacijah kličejo po druženju in igri. 

Največji trend prihaja v obliki športnih kosov, ki se nosijo v vseh možnih kombinacijah in ob različnih priložnostih. Bombažni puloverji in cargo hlače niso več samo športna oblačila. S pravilnim kombiniranjem dosežemo trendovski, urbani in predvsem mladostni videz. 

sOliver.

Kolekcija stavi na udobnost, ležernost in trend athleisure, ki je zadnja leta v modnem svetu vedno bolj viden in cenjen. Glavno besedo imajo puloverji v color-block efektu, nežne bluze v cvetličnih vzorci in jeans hlače. Kolekcija je kot zmeraj dopolnjena z nepogrešljivimi majicami z zanimivimi napisi. Seveda pa si pomladi ne predstavljamo brez prehodnih jaken: brezčasnih trenčev, puff jaken, bomber jaken in park.

Živahne barve imajo osrednjo vlogo – rdečo je zamenjala oranžna, ki se kombinira z roza in eklektično modro barvo. Materiali so naravni in udobni.

Več na: soliver.si

Fotogalerija

s.Oliver s.Oliver s.Olivers s.Oliver s.Oliver s.Oliver s.Oliver s.Oliver s.Oliver s.Oliver s.Oliver s.Oliver sOliver sOliver sOliver

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča