Za vse deskarke: H&M x Women + Waves

Gabrijela Vrbnjak 25.06.2020
hmgoepprod-11

Women + Waves je skupnost, ki jo je leta 2017 ustanovila Rachel Murphy in ima sedež v Cornwallu v Angliji in združuje ženske skozi deskanje. Skupaj z Rachel in ilustratorko Claro Jonas je ekipa zasnovala drzne surf stile, od neoprenov do majic, narejenih iz trajnostno usmerjenih materialov.


H&M prvič sodeluje s surf skupnostjo, kot je Women + Waves. Cilj je pomagati krepiti in spodbuditi skupnost med ženskami po vsem svetu.⁠

Kolekcija Women + Waves x H&M deluje enako dobro tako v oceanu kot na kopnem, narejena je iz trajnostno pridobljenih materialov, vključno z recikliranim poliamidom, recikliranim poliestrom in organskim bombažem. Za H&M je sodelovanje s surf skupnostjo eno izmed prvih. Kolekcija vključuje dizajne, ki iščejo navdih v 1990-ih in aktivnem življenjskem slogu.  


Olivna, črna, rumena, temno zelena in bela - to so barve kolekcije za vse ženske navdušenke nad deskanjem ne glede na starost in postavo. Poleg kopalk, puloverjev in majčk so na voljo tudi neopreni in dodatki (kapa, termovka in nahrbtnik).

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča