Veleblagovnica Nama s prenovljenim pritličjem

Anja Mrevlje 25.05.2017
Nama

Z željo, da bi približali kupcem svetovne modne trende in jim zagotovili edinstveno nakupovalno izkušnjo so v veleblagovnici Nama prenovili in razširili tudi pritličje veleblagovnice. Z zaprtjem podhoda pod arkadami na Slovenski cesti so tako pridobili preko 200 kvadratnih metrov, ki jih uokvirjajo nove trendovske izložbe.

Pritličje, ki so ga razširili pod arkade, nam na dodatnih 200 kvadratnih metrih nakupovalnih površin ponuja oblačila (Benetton), modne dodatke in kozmetiko.

Otvoritev prenovljenega pritličja bo veleblagovnica Nama pospremila s popoldansko-večernim dogajanjem za kupce od 17.00 do 24.00 ure. Poleg večernega nakupovanja se bodo na ploščadi ob veleblagovnici Nama zvrstile številne zabavne aktivnosti za odrasle in otroke.

Prenovljeno pritličje veleblagovnice Nama.

V vseh nadstropjih bo tako poskrbljeno za male lepotilne nasvete, pokušino žlahtnega whiskeya, smoothijev in slastnih prigrizkov. Pred vhodom na Cankarjevi bo na najmlajše obiskovalce čakal kotiček za poslikavo obraza in začasnimi tatuji, ob Naminem Lokalu pa bodo obiskovalce zabavali člani urban pop skupine Xequtifz, ki bodo s koncertom pričeli ob 19. uri.

Ekskluzivno in samo na ta dan lahko vsak obiskovalec že pred nakupom prejme Namino (p)osebno kartico zvestobe, ki poleg rednih ugodnosti nudi do 30% popust pri vseh nakupih, opravljenih do 24.00 ure.
nama.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča