Ulični stil čarobne jeseni

Pika Zrim 14.10.2019
a

Jutra so hladna, popoldnevi prijetno topli, temperaturne spremembe od jutra do večera zahtevajo premišljenost, kaj bomo oblekli. V jutra vstopamo z nepodloženim plaščem, preko dneva kakšno urico uživamo v poletnih temperaturah pa tudi jesenskemu dežju in vetru se težko izognemo. Vse barve jeseni lahko najdemo tudi v svoji garderobni omari, katere kose lahko poživimo z modnimi dodatki živih barv – rumene, rdeče, roza ... Naj bodo to plašč, čevlji, kapa, rokavice ali mala torbica … Tokrat smo izbrali tri ulične "outfite".

Ženski kostim 

Hlačni kostimi so bili vedno v modi ... Od klasičnega do letošnjega trenda: videza prevelikega, "oversize" blazerja s podloženimi rameni. Z leti se njihovi kroji samo spreminjajo in so primerni skoraj za vse priložnosti. Kostime kombiniramo z različnimi modnimi dodatki, z njimi poudarimo ležeren ali bolj prefinjen, eleganten stil.

Obleka ali krilo

Ko želimo ohranjati ženstvenost v popolnosti, prav ta lahko izstopa s primerno obleko ali krilom skupaj z izbrano bluzo. Danes lahko ti dve kombinaciji glede na vreme nosimo z različnimi stili obutve – od bulerjev do škornjev s peto ali pa v kombinaciji s supergami. In ja, z elegantno črno-belo kombinacijo ne bomo nikoli zgrešile.

Obleka zara. 

Jeans za vsakdan

Kavbojke so tisti kos oblačila, ki jih ima prav vsak v svoji omari. So večne, spreminjajo se le oblike, dolžine, barvni odtenki. Lahko jih kombiniramo na tisoč in en način – z navadno »T-shirt« majico, glamurozno bluzo, bundo, plaščem, kavbojskimi škornji, salonarji ... Odvisno od priložnosti in razpoloženja.

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča