Tesa x Zlatarna Sterle z minimalistično kolekcijo nakita

CITYLIFE 16.06.2021
zlatarna strele

Svoje moči sta namreč združila Zlatarna Sterle in modna vplivnica Tesa Jurjaševič, ki sta skupaj ustvarila elegantno in minimalistično kolekcijo modnega nakita. 

Zlatarna Sterle, družinsko podjetje, katerih prva zlatarna je svoja vrata odprla pred 25. leti in ki s svojo predanostjo do dela in ljubezni do nakita in vsega lepega, danes velja za eno vodilnih zlatarn pri nas. Svojo prepoznavnost so si zgradili predvsem na bogati ponudbi zaročnih in poročnih prstanov, seveda pa v njihovi ponudbi ne manjkajo tudi izbrani kosi zlatega nakita za vse okuse in priložnosti.

“Z novim sodelovanjem, smo želeli ustvariti nekaj drugačnega in svojim strankam ponuditi nekaj novega, nekaj še bolj modnega, nekaj s čimer smo še dodatno nadgradili in popestrili svojo ponudbo. S Teso smo ustvarili popolno kombinacijo tako klasičnih kot tudi nekoliko bolj modnih kosov, ki bodo zadovoljili želje in okuse naših starih in novih strank!”

Kolekcija zajema šest modnih kosov narejenih iz zlata čistine 585 (14-karatov) v kombinaciji z belimi cirkoni, katere ključno vodilo sta brezčasnost in večni minimalizem. Gre za kombinacijo klasičnega nakita, kot so nežna ogrlica, dva različna prstana in elegantni uhani, ter bolj modnih in opaznih kosov kot je večji uhan okrog mečice in zvezda celotne kolekcije oziroma “ear cuff”. Rdeča nit pa so kot rečeno beli cirkoni, ki se pojavljajo na različnih modelih in lepo povežejo in zaokrožijo celotno kolekcijo.

“Kakor je minimalističen moj stil, tako tudi pri nakitu rada posegam po preprostih in nežnih modnih kosih, ki pretirano ne izstopajo, a hkrati popolno dopolnijo naš celotni modni videz. Želela sem ustvariti kolekcijo večnih modnih kosov, ki jih bomo nosile vsak dan in bodo postali obvezni del naših modnih kombinacij, nošeni tako posamično, kot vsi skupaj za kanček bolj glamurozni in opazni modni videz!” Kolekcija je od danes naprej na voljo v vseh poslovalnicah in na spletni strani Zlatarne Sterle.


Izbor urednika