Teden mode MBFWLJ odprl svoja vrata

Anja Mrevlje
Teden mode MBFWLJ odprl svoja vrataTeden mode MBFWLJ odprl svoja vrata

Prvo dejanje modnega spektakla Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana sta odigrali Jelena in Svetlana Proković, ki s svojo blagovno znamko JSP navdušujeta že četrt stoletja.

Na uvodnem večeru MBFWLJ je bila podeljena že tretja mednarodno priznana strokovna nagrada Mercedes-Benz Fashion Award, ki tokratni zmagovalki Tjaši Zalar poleg denarne nagrade prinaša tudi predstavitev lastne kolekcije na prihodnji ediciji MBFWLJ in sodelovanje z uveljavljeno blagovno znamko Lee Cooper, ki je na voljo v blagovnici Maxi in prodajalnah Modiana.

Modni performans v dvorani Kocka na Gospodarskem razstavišču. 

Mercedes-Benz Fashion Award

Strokovna žirija pod vodstvom Nataše Peršuh je slavnostno razglasila prejemnico tretje mednarodne strokovne nagrade Mecedes-Benz Fahion Award. To je postala Tjaša Zalar. Ob zmagovalki Tjaši Zalar, ki ustvarja moško modo, je posebno priznanje strokovne žirije osvojila Cilka Sadar, priznanje žirije sta osvojili tudi Živa Červek in Sonja Tomič.

Za prestižno nagrado Mercedes-Benz Fashion Award se je letos potegovalo rekordno število kandidatov, žirija pa je izbrala deset finalistov.

Okrogla miza Ali dizajn prodaja

Na oktobrsko edicijo prihajajo zanimive teme in gostje. 6. oktobra bo Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor agencije Pristop, gostil Oskarja Kogoja, mednarodno nagrajenega umetnika in prejemnika Prešernove nagrade, ki je za Zlatarno Celje zasnoval novo kolekcijo srebrnega nakita Skrivnosti. Svoj pogled na vrednost arhitekturnega oblikovanja bo z gosti delil tudi soustanovitelj arhitekturnega biroja SADAR+VUGA.

Neprecenljivo modno doživetje prihaja na MBFWLJ

Zmagovalec Mastercard nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje je postal Mario Dimitraškovič. Ljubljančan se je priložnosti za obisk največjega modnega dogodka izjemno razveselil in nanj dobro pripravil. Na srečanju z modno poznavalko in stilistko Majo Bulc je na prodajni razstavi MBFWLJ Showroom powered by Maxi izbral prepoznaven stajling.

Zmagovalec Mastercard nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje je postal Mario Dimitraškovič. Foto: Urša Premik

V petek na modno brv #MBFWLJ prihajajo Izadora Verlič, Natasa Persuh, IVANMAN, Draž, Cliché, SENS, Akultura, Peter Movrin.

Po zaključku modnih revij bo na vrsti glasbena Sladica z DJ Zeds, DJ Goce.
mbfashionweeklj.si

Foto: Urška Premik in Jani Ugrin

Galerija - modna revija blagovne znamke JSP:

blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP blagovno znamko JSP

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča