Superge adidas Originals NMD v jesenski preobleki

CITYLIFE 15.09.2016
Superge adidas Originals NMD

Copati adidas Originals NMD, ki so se uvrstili na lestvico najbolj priljubljenih modnih kosov letošnjega leta, prihajajo na naše ulice v drzni preobleki. Novi modeli, ki so hkrati modno dovršeni in tehnično izpopolnjeni, so ustvarjeni za aktivno urbano življenje. Tokrat se vračajo v drzni preobleki, pri tem pa ohranjajo svoj dinamičen dizajn in tehnološko izpopolnjenost. 

Superge so ustvarjene za aktivno urbano življenje, saj so opremljeni z revolucionarnima tehnologijama BOOST™ in Primeknit, ki sta v svetu športne obutve že zavzeli vodilno mesto. Prva s posebnim blaženjem zagotavlja lahkoten korak, druga pa se povsem oprime noge in tako poskrbi za maksimalno udobje. Med novimi modeli je največ pozornosti pritegnil moški model NMD_R1, ki je izdelan iz volni podobnega materiala, na naše ulice pa prihaja v temno sivi barvi in z dodatkom treh znamenitih adidasovih črt.

Copati NMD so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih ekskluzivno najdete v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.
global.adidas.com

Nov model adidas Originals NMD si oglejte v galeriji: 

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča