Prvi rojstni dan prenovljene spletne galanterije Bagsandmore.si

CITYLIFE 22.10.2021
bagsmoresifotomarkopigac

V zadnjem letu www.bagsandmore.si postaja vse bolj prepoznavna slovenska spletna trgovina, ki svojim strankam ponuja veliko več kot samo ženske torbice. Prav po slednjih je sicer najbolj prepoznavna, a se stranke na spletu vse bolj odločajo tudi za nakupe potovalnih kovčkov in dodatkov, šolskih torb in nahrbtnikov ter darilnega programa.

S prenovo spletne trgovine v kombinaciji s premišljeno zasnovanimi sodobnimi marketinškimi prijemi podjetje Acron, d.o.o., lastnik spletne trgovine, beleži rast tako obiska kot prodaje na spletu. V zadnjem letu je spletno galanterijo obiskalo za 170 % več obiskovalcev glede na leto prej, spletna prodaja pa se je povečala za kar 200 %.

Sodobno zasnovana spletna trgovina ima zveste kupce, ki se vse pogosteje odločajo izključno za spletne nakupe. Ti so tudi posledica zapiranja poslovalnic v času epidemije koronavirusa. Zaradi dobre nakupovalne izkušnje, podkrepljene z ažurno službo za pomoč uporabnikom, ter širokim in kvalitetnim sortimentom blaga navedenih blagovnih segmentov, ti kupci ostajajo zvesti nakupom na spletu.

Rast prodaje je odraz dobre marketinške strategije, v katero so poleg raznovrstnega oglaševanja na spletu in družbenih omrežjih vpletli tudi sodelovanja z mnogimi slovenskimi vplivneži. Z vplivneži se je bistveno razširila prepoznavnost blagovne znamke Bags&More in njene široke ponudbe v Sloveniji – še posebno med populacijo, ki sodi v osrednjo ciljno skupino spletne trgovine www.bagsandmore.si, tj. ženske med 20. in 50. letom, posledično pa se je na ta način bistveno povečala tudi prodaja.

Podjetje Acron, d.o.o., namerava v prihodnje še povečati prisotnost na spletu, slediti svetovnim trendom spletne prodaje in spletnega marketinga. Spomladi letos je odprlo tudi spletno trgovino www.go2school.com, osredotočeno na prodajo šolskega programa.

Foto: Marko Pigac

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča