Praznična kolekcija S. Oliver

CITYLIFE 10.12.2020
s oliver

Prazniki se približujejo z nezadržno hitrostjo. Letošnji bodo glede na trenutne razmere najverjetneje precej drugačni od preteklih. A to še vseeno ne pomeni, da smo slabe volje in se odpovemo praznovanju. Prižgimo dober božični film, zaplešimo ob božični glasbi in končno slecimo trenirko ter se lepo oblecimo.

Za zadnji del naj poskrbi S. Oliver, ki je pripravil praznično kolekcijo. Je kot nalašč za preživljanje letošnjih praznikov, ki bodo večinoma potekali v udobju doma in v krogu najdražjih ljudi. Kosi so preprosti in ležerni, a še vedno šik. Za ženske so v ospredju predvsem klasični beli topi, blazerji v nevtralni in črni barvi ter malenkost bolj pisani puloverji z zimskim potiskom. Vse je v barvah črne, rdeče in bele. Vmes najdemo tudi nekaj kosov z bleščicami, ki bodo kot nalašč za najdaljšo noč v letu. 

Moška kolekcija je prav tako preprosta in elegantna. Sive in črne barve, udobne hlače, klasične majice in blazerji, ki bodo dopolnili celoten videz. Otroška pa je nagajiva, pisana in razigrana. 


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča