Poročni modni trendi 2019

Anja Mrevlje 15.11.2018
Poročni modni trendi 2019

Brez težav lahko rečemo, da bo prihodnje leto na področju poročne mode pestro kot že dolgo ne. Klasični poročni stili so dobili številne alternative v maxi krilih, razporkih, krem odtenkih, prosojnosti, piko na i pa je dodala tudi letošnja kraljeva poročna obleka

Hlače

Poročni kombinezoni so postali pravi modni hit in letos ne boste našli kolekcije in oblikovalca, ki ga ne bi krasil vsaj en dizajnerski kos. Kombinezoni ali bele hlače v kombinaciji s čipkastim topom so namenjene samozavestnim nevestam, ki se ne bojijo pokazati svoje postave.

Beige

Poimenovani tudi "blush" ali "nude" odtenki so še eni izmed must have kosov letošnjih kolekcij. Pastelni odtenki se čudovito zlijejo z vsako poltjo kože, popolno so vidne tudi čipkaste aplikacije, ki delujejo tridimenzionalno in bogato. 

Naborki

So nazaj bi lahko rekli. Stopničasto krojeni sloji z robovi, ki so še dodatno ojačani, kar nevesti med hojo omogoča prijetno valovanje krila. Takšne obleke so izjemno zanimive in fotogenične. Izredno veliko je stranskih naborkov, kjer najprej vidimo celotno silhueto neveste, nato pa so glavnemu krilu na obe strani dodani še naborki, ki popestrijo celoten izgled.

Razporek

Zakorakajte na zakonsko pot samozavestno in osvobajajoče. Zapeljivi razporki niso le na videz privlačni, temveč predvsem praktični. Odveč so skrbi, če je obleka predolga, da bomo pohodili sami sebe ali se kako drugače zapletli. Čudovita izbira za neveste z lepimi nogami in skrbno izbranimi čevlji. 

Visok daljši razporek še poglobi učinek elegance in ženstvenosti.

Maxi krila

Ženstvenim silhuetam morskih deklic so oblikovalci dodali volumen, ki daje videz dvojnega krila, in se zaključi s čudovito vlečko. Mnoga krila so tudi snemljiva, kar daje nevesti možnost dveh različnih videzov in predvsem na poročnem slavju omogoča večjo sproščenost. Bogata satenasta krila pa resnično spominjajo na pravljične princeske.

Poročni sejem na Ljubljanskem gradu

Vsi poročni modni trendi za prihodnje leto bodo ujeti tudi na TRUNK SHOW-u, ki bo potekal v sklopu poročnega sejma, to soboto in nedeljo (17. in 18. novembra) na Ljubljanskem gradu, med 11. in 18. uro.Modne poročne obleke kolekcij 2019, ki jih bo na sejem pripeljal salon Poročni kotiček, bodo bodoče neveste lahko tudi pomerile, na voljo pa bodo tudi za nakup in to kar do - 40 % ceneje. 

Poročni sejem bo potekal na Ljubljanskem gradu.

Poleg Trunk Show-a bo na sejmu sodelovalo več kot 60 različnih poročnih ponudnikov iz vse Slovenije, ki bodo bodočim mladoporočencem predstavili svoje izdelke in storitve. 

Več informacij o dogodku najdete na poroka-bo.si. Vstopnice so vam na voljo na mojekarte.si ali na INFO blagajni Ljubljanskega gradu. 

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča