NAJRAJE PO NAKUPE V NAMO, ŠE RAJE V ČASU TRADICIONALNIH NAMINIH DNI

Pika Zrim 23.04.2024
nama

Še posebno ljubi so mi obiski Name ob začetku novih modnih sezon, ko je ponudba na vseh oddelkih res bogata in lahko v miru izbiram med številnimi blagovnimi znamkami, ki jih je mogoče ekskluzivno najti samo v Nami. Tako sem tudi letos že pred začetkom poletne sezone preskrbljena z vsem, kar bom potrebovala, ko bodo temperature znova poskočile dvajset stopinj. namaNajprej se seveda oglasim na oddelku perila, kjer izberem sezonsko spodnje perilo in vse, kar bom potrebovala za na plažo, aktualne kopalke, obleko za na plažo, po natikače in cekar ter 'sončno kozmetiko' skočim pozneje v pritličje na oddelek modnih dodatkov in kozmetike. Ob ponudbi me vsakič znova navduši tudi prijazen in strokoven pristop prodajalk. Letos sem se odločila za večno in nadvse elegantno črno-belo modno zgodbo.

Kopalke Triumph, 90 EurnamaObleka za na plažo Twinset, 194 €namaNatikači Birckenstock, 50 €namaTorba Karl Lagerfeld, 161 €namaNa oddelku ženske mode najraje raziskujem in kupujem oblačila blagovnih znamk, kot so Luisa Spagnoli, Sisley, Kaos, Ted Baker in Dixie. Letos sem odkrila tudi izjemen prehodni plašč, hibrid dežnega plašča in vetrovke pri blagovni znamki Save the Duck, in božansko boho obleko blagovne znamke Luisa Spagnoli.

Krilo Dixie, 193 50 namaHlače Kaos, 178 €namaObleka Luisa Spagnoli, 572 €namaVedno navdušujoč je tudi sprehod skozi pritličje Name. Kadarkoli me pot zanese mimo, se namesto po ulici raje sprehodim med policami z dišavami, dekorativno kozmetiko, kotički z obutvijo in torbicami. In pomlad ne bi bila pomlad, če si v Nami ne bi izbrala novih superg, 'sončne kozmetike', senčnika in nove nišne dišave. Pohvaliti moram tudi nabor balerink, najbolj aktualne obutve za pomlad 2024.

Balerinke Gant, 124,50 €namaKrema za zaščito pred soncem Ultrasun, 18,90 namaKrema za stopala Gemarde, 17,45 €namaNa tradicionalnih Naminih dnevih, lahko večino pomladnih novosti, nakupujete  tudi z do -25 % popustom. Popust na nove kolekcije oblačil, obutve, dodatkov in perila, sezone pomlad-poletje 2024 ter sončno kozmetiko velja od torka, 23. do petka, 26. aprila 2024, na spletu do 28. aprila 2024.

Super ugodni popusti s katerimi vas vsako leto razvajamo že ob začetku sezone vas čakajo v vseh nadstropjih veleblagovnice Nama. Ugodnosti po nadstropjih preverite tukaj: https://www.nama.si/tradicionalni-namini-dnevi.

Avtor članka: Petra Windschnurer

Foto naslovne slike: Nike Koležnik

 

Izbor urednika