Modni trendi za pomlad/poletje 2019

Klavdija Rupar 25.12.2018
Modni trendi za pomlad/poletje 2019

Z novim letom je čas, da pospravimo svoje omare, oddamo oblačila, ki jih ne nosimo več ali niso več v modi in naredimo prostor za nova, modna oblačila. Danes bomo predstavili nekaj trendov, ki bodo naslednjo pomlad in poletje precej vplivali na naše garderobe. Seveda se vmes najdejo tudi kosi, ki jih že imamo v omari, pa nismo prepričani, ali jih bomo še kdaj oblekli.

Živalski potisk

Živalski potisk je bil moderen že letošnje leto, a modne steze, na katerih so bili predstavljeni trendi za naslednje leto, so prikazale, da bo živalski vzorec tudi naslednje leto v trendu. Razlika je samo v tem, da bo šlo za bolj elegantne kose, ki so primerni tudi za večerne izhode.

Burberry. Foto: Pinterest

Bež barva

V bež barvi in njenih odtenkih je nekaj sproščeno elegantnega. Je zagotovo ena izmed bolj šik barv, ki jo ženska lahko nosi. Paleta bež barve, ki sega vse od barve ovsene moke, biskvitov in preproste bež, je videti precej bolj odraslo, sofisticirano in drago, tudi, če si bomo privoščili cenejše verzije oblačil.

Fendi. Foto: Pinterest

Pentlje

Naslednje leto se bo vrtelo okoli pentelj. Naj bodo majhne ali velike, te zanimive dodatke bomo našli na poletnih bluzah in oblekah pa tudi na nakitu in dodatkih za lase.

Foto: Rochas

Neon

Neon barva, ki nas spominja na 80. leta, je prevzela modne steze v New Yorku, Parisu, Milanu in Londonu. Nekateri oblikovalci so uporabili saten in čipko, drugi so ostali pri preprostem bombažu. Trend se že pojavla tudi na ulicah, naslednje poletje pa ga lahko pričakujemo predvsem na neonskih kopalkah.

Foto: Versace

Resice

Letos so bili v modi naborki, naslednje leto bodo resice. Našli jih bomo lahko na rokavih, čevljih, torbicah in tudi na verižicah. Vpeti v bolj boemski stil ali kot okrasek na tobici, temu dodatku potenciala nikakor ne zmanjka.

Foto: Pinterest

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča