Modni prav vsak dan z novo kolekcijo s.Oliver

Helena Peterlin 11.01.2022
008rl201l1

Svoj trenutek imajo ponovno bleščice, lureks in srebrni dodatki, ki jih lahko skombiniramo tudi za čez dan in ne le ob posebnih priložnostih. Januarja si predstavljamo, da smo na ekspediciji in raziskujemo Arktiko. Ledenega ozračja Arktike ne odraža le barvna karta. Tu so še bleščice, lureks na pleteninah ter srebrni detajli, ki nas spominjano na odsev ledu in detajli iz okrasnih kamnov, ki so videti kot ledene kocke, katere obsije sončna svetloba.

Kultni kos je žametni blazer, ki ga seveda lahko nosimo z žametnimi hlačami ali samostojno, denimo s kavbojkami. Današnji žamet ni le v klasičnih barvah kot so črna, temno modra ali rjava, daleč od tega. Mi smo se odločili za svetlo modro. Žametne jakne pridejo do izraza, ko so večje in daljše.

Več na soliver.si!

 

Fotogalerija

Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver Nova kolekcija s.Oliver 005rl201l1 Nova kolekcija s.Oliver

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča