Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco

Helena Peterlin 08.11.2023
emporium

Mesec italijanske mode je tudi tokrat nastal v sodelovanju z Italian Trade Agency (ITA) v Ljubljani, ki deluje pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji, pod italijanskim Ministrstvom za zunanje zadeve in gospodarsko sodelovanje. 

mesec italijanske mode 77g. Giacomo Ricciotti, ga. Jožica Brcar, Nj. Eks. Carlo Campanile in ga. Helena Draškovič

Mesec Italijanske mode sta skupaj z direktorico Magistrat International, go. Jožico Brcar, otvorila novi direktor Italian Trade Agency v Ljubljani, g. Giacomo Ricciotti ter Nj. Eks. Carlo Campanile.

galerija emporiumgalerija-emporium

Emporium, Galerija Emporium in spletna trgovina Emporium.si so z več kot 60 italijanskimi blagovnimi znamkami največji ponudnik italijanske mode v pri nas. V letošnjem letu se ponašajo s kar 12 novimi italijanskimi blagovnimi znamkami, med katerimi so Liviana Conti, Boggi Milano, Pollini in druge. 

Tako Emporium, Galerija Emporium kot tudi spletna trgovina Emporium.si so tako že tretjič postali slovenski dom italijanske mode. Poleg odlične ponudbe bodo modne navdušenke in navdušence razveseljevali tudi posebni dogodki ter svetovanja italijanskih modnih strokovnjakov

mesec italijanske mode 11Pika Zrim in Lorella Flego

Tokratna rdeča nit v ospredje postavlja italijanski glamur in eleganco, ki sovpadata s prazničnim časom, v katerem se bo odvijal Mesec italijanske mode, ki je postal najpomembnejši dogodek predstavitve modnih trendov v Sloveniji.

Fotogalerija

Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco. Mesec italijanske mode v ospredje postavlja glamur in eleganco.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika