Lisca odslej tudi na Bledu

Anja Mrevlje 26.04.2016
Lisca

Prva Liscina trgovina na Gorenjskem se nahaja v centru Bleda, Cesta svobode 19a , v neposredni bližini jezera. Navdušila vas bo bogata ponudba perila, kopalk in spalnega programa kolekcij Lisca in Cheek byLisca.

Ženska je lahko v trenutku samozavestna, očarljiva, zapeljiva in modna, vse to lahko namreč pričara s pravo izbiro perila, ki jo bo spremljalo v različnih priložnostih. Za modno podobo in hkrati sproščeno počutje na morju in ob bazenih poskrbijo modne in barvite kopalke. Navdušujejo serije, kjer je mogoče zgornji in spodnji del kopalk kupiti ločeno in tako ustvariti popolno podobo.

Otvoritvenega dogodka se je udeležila tudi aktualna mis Slovenije, simpatična Prekmurka Mateja Kociper, ki vselej uživa v izbiranju barvitega spodnjega perila. Zaupala nam je, da so ji ljubi drzni kroji, s kančkom čipke ali vezenin in kombinacijo skrivnostne prosojnosti. Njena poletna morska razvajanja vselej zaznamujejo kopalke modnih vzorcev in prelivajočih barv, njeno poletje pa ne mine brez ujemajočih se modnih dodatkov, kot so lahkotne tunike, oblekice, natikači  ter velike pisane torbe.
www.lisca.si

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča