Lisca - nova modna zgodba v Parizu

CITYLIFE
Lisca - nova modna zgodba v Parizu

In kakšni so trendi, ki jih narekujejo za letošnjo jesen in zimo? Prihodnost naših najbolj intimnih spremljevalcev je zaznamovana s prosojnostjo. Med najbolj trendovskimi modeli so bili izpostavljeni prosojni modrčki triangel oblike, hlačke z visokim pasom in prosojni bodiji ... izrazito ženstveni modeli, ki so hkrati tudi zapeljivi.

Liscine kreacije so bile opazne tudi na modni reviji »Nightlights«, kjer so se predstavile vse pomembnejše blagovne znamke. Lisca je izpostavila razkošne in čutne modele iz svoje linije Selection.

Poseben uspeh pa je uvrstitev na modno revijo »The Selection«, na kateri organizatorji največjega modnega dogodka v svetu perila izpostavijo glavne trende za prihodnjo sezono – mednje je bil uvrščen tudi prosojen čipkast bodi iz kolekcije Lisca Selection. Sicer pa so si najnovejšo kolekcijo perila na Liscinem razstavnem prostoru ogledali poslovni partnerji iz več kot 25 držav.

(Avtorji fotografij: Arhiv Lisca/ ©Salon international de la Lingerie 2018 - Stéphane Deroussent)

Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu Lisca - nova modna zgodba v Parizu

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Hit poletja: polne pete!

Hit poletja: polne pete!

Poletje je spet tu... sprostimo se in občutimo svobodo ... sprehodimo se v pisanih sandalah ali japonkah, pokažimo svoj stil z... Več

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča