#LETSDENIM - Lidlova kolekcija s Heidi Klum

CITYLIFE 05.03.2018
#LETSDENIM - Lidlova kolekcija s Heidi Klum

Heidi Klum in Lidl sta že pri prvih dveh kolekcijah dokazala smisel za modo in trend, pri kolekciji #LETSDENIM pa se vse vrti okrog vedno priljubljenega džinsa. Tokrat premierno tudi s kolekcijo za deklice. Modni navdih je tokrat Los Angeles, drugi dom Heidi Klum. "Kolekcija #LETSDENIM je sončna kot Malibu, posebna kot Benetke in sijoča kot Hollywood", pravijo. Modna oblačila za ženske in oblačila za deklice bomo v vseh 52 Lidlovih trgovinah po Sloveniji našli v okviru "Lidlovega tedna mode" od danes, 5. marca 2018. Oblačila so na voljo po značilnih Lidlovih cenah, od 4,49 do 19,99 evrov za posamezni modni kos.

»Že od nekdaj sem velika ljubiteljica denima. Kombinira se ga lahko za vsako priložnost: včasih sproščeno, včasih elegantno. Kolekcija #LETSDENIModraža to vsestranskost in se lahko prilagodi vsakemu stilu,« pravi Heidi Klum.


Večni denim za modna vsestranskost
Naj bodo skinny kavbojke in džins srajca ali pa jogging stil z džins jakno v dvobarvnem videzu: s temi ključnimi kosi kaže kolekcija #LETSDENIM svojo vsestranskost. Fino pleteni pulover z napisom, črtaste majice s kratkimi rokavi in nogavice v živih barvah dajejo kolekciji vesel in živahen videz. Modni poudarki so v metalnih in popart barvah. Kolekcijo za deklice dopolnjujejo hlače z oprsnikom, zanimive jopice s kapuco in pelerine v nežnih barvah. Domiselna, urbana in dinamična kolekcija – povsem v uličnem stilu Los Angelesa – ne odraža le življenjske radosti Heidi Klum, ampak tudi Lidlovo veselje do mode.  

Instagram: @lidlslo
Facebook: Lidl Slovenija
#LETSWOW
#LETSDENIM
#esmarabyheidiklum

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča