Kolekcija Adidas Statement za aktivne ženske

Anja Mrevlje 13.11.2018
Kolekcija Adidas Statement

Jesen je idealen čas, da začnemo redno vaditi, pa naj bo to jutranja joga ali večerni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT). Ne glede na to, ali vadimo sami doma ali v družbi, pa je samozavest veliko večja, kadar smo oblečeni v kakovostno in privlačno opremo. 

Pri Adidasu so za vse pripadnice nežnejšega spola, ki obožujejo gibanje in jim je urejenost pomembna tudi med telesno aktivnostjo, pripravili vsestransko kolekcijo Statement, ki s kombinacijo dopolnjujočih se kosov ne glede na vrsto vadbe zagotavlja kar najboljši slog in zmogljivost. 

Kolekcija Adidas Statement.

Med seboj lahko kombiniramo vse od športnih nedrčkov, pajkic, jakne do čevljev, nahrbtnika in torbe z izstopajočimi potiski, ki se harmonično zlivajo v vrhunsko vadbeno garderobo, zasnovano za močne in drzne ženske. Nad kolekcijo, ki jo zaznamujejo cvetlično-kamuflažni in geometrični vzorci po navdihu Stelle McCartney, so se navdušile tudi zvezdnice, kot so pevka Dua Lipa, manekenka Karlie Kloss in igralka Shay Mitchell.
adidas.com

Fotogalerija

Kolekcija Adidas Statement za aktivne ženskeKolekcija Adidas Statement za aktivne ženskeKolekcija Adidas Statement za aktivne ženske

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča