very-good-girl-blush-carolina-herrera

Kako poskrbeti, da boste zvezda poletne zabave?

CITYLIFE 15.06.2023

Naj bo to večerna zabava ali koktajl zabava na domači terasi, vsaka ženska potrebuje v svoji modni garderobi preprosto obleko, pa naj bo ta klasično črna, posuta z bleščicami, nežno roza ali potiskana z drznimi vzorci. 

zaravecernazabava.jpegZARAhmvecernazabavaH&M

Ne pozabimo na sandale z visoko peto, ki bodo naše noge še podaljšali. Lahko so preprosti, lahko so srebrni ali zlati, posipani z bleščicami ali kristali Swarovski. Če je naš izbor preprosta črna obleka, si lahko izberemo tudi take bolj posebne ... nas je navdušil Jimmy Choo.

jimmychoosalonarjizvisokopetoJIMMY CHOO

Letošnje poletne modne smernice za ''must have'' nakit zapovedujejo zapestnico, ki jo nosimo, kot so jo včasih stare Rimljanke ali Grkinje, na nadlakti, v bleščeči zlati. Lahko pa se odločimo tudi za viseče uhane, ki bodo lovili poglede. Modni trendi in moda v ospredje postavljajo predvsem take, narejene iz naravnih ali recikleranih materialov.

hmzapestnicaH&MhmuhaniH&M

Za konec ne sme manjkati naš najljubši parfum. Letošnji ''it'' izbor. Parfumska voda Carolina Herrera Good Girl, ki bo vedno poudarila vašo žensko stran. Tisto, ki jo želite poudariti. Tisto, ki vam v danem trenutku ustreza. Ali pa izrazite svojo ženstvenost s cvetlično eksplozijo nasprotij. Parfumska voda Carolina Herrera Good Girl Blush, ki jo je navdihnilo pudrasto rožnato rdečilo, uteleša sodobno žensko, ki je nežna in romantična, a vseeno močna. Prav v nasprotjih se namreč skriva resnična lepota.
carolina herreraparfumParfumska voda Carolina Herreravery good girl blush carolina herrera 1 1.jpegParfumska voda Carolina Herrera

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča