Kako do VIP tretmaja na MBFWLJ?

Tina Lagler 11.04.2018
MBFWLJ

Premijski teden mode MBFWLJ z razširjenim mednarodnim programom in največjim številom modnih oblikovalcev doslej v prestolnico prihaja med 10. in 12. majem.  Z nekaj sreče lahko Neprecenljivo modno doživetje izkusimo kot pravi ljubitelj mode. Mastercard ® v sodelovanju z XYZ Premium Fashion Store namreč podarja ogled modne revije iz prve vrste v družbi znanih Slovenk in Slovencev, poskrbel pa bo tudi za našo celostno vizualno podobno in vikend oddih z uradnim vozilom tedna mode.

Kako sodelovati v Neprecenljivem modnem doživetju?
Obiščimo XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani in prodajalne Sportina v Celju, Mariboru in Kopru, izpolnimo letak in sodelujmo v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, v kateri lahko sodelujemo do 29. aprila. Mastercard bo poleg zmagovalca obdaril še 10 modnih navdušencev. Izžrebanih bo deset sodelujočih, vsak bo prejel brezstično Mastercard plačilno kartico, na kateri bo dobroimetje v vrednosti 50 evrov.

21 modnih revij
Na majski ediciji Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se bo zvrstilo 21 modnih revij. Uveljavljenim znamkam se letos priključujejo še sveža imena mlajše generacije in oblikovalci, ki uspešno združujejo inovativni in trajnosti pristop v modnem oblikovanju. Program dogodka si lahko ogledate na mbfashionweeklj.si.

Fotogalerija

Zmagovalec nagradne igre bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritvenem večeru majske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem pod taktirko priznane modne poznavalke Maje Bulc z oblačili iz XYZ Premium Fashion Store.Mario, nagrajenec jesenske nagradne igre, je užival v ekskluzivnem tretmaju na MBFWLJ.Petkov program MBFWLJ.Sobotni program MBFWLJ.

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča