Jesensko-zimska kolekcija Rita Ora za Deichmann

CITYLIFE 20.09.2019
Deichmann

Kose, ki bodo vidno zaznamovali letošnjo sezono, so predstavili v sijajnem ambientu Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu in jih kot zvezde umestili visoko nad ostale.

Drznost, eklektičnost, individualnost. Besede, ki najbolje opišejo svetovno znano pevko Rito Ora in zdaj tudi najnovejšo kolekcijo #Radiate, s katero bodo modne ljubiteljice to jesen in zimo stopile izza odra in pokazale svoj jaz. 

V jesensko-zimski kolekciji Deichmann bodo tako letos blesteli največji trendi prihajajoče sezone: t. i. chunky superge z robustnim podplatom in neonskimi detajli v svetlo rumenem in leopardjem potisku ter superge v srebrnem ali zlatem kovinskem odtenku z grobo izrezanim podplatom, ki bodo kombinacijam elegance in udobja dali nove dimenzije. V spekter zvezdniške kolekcije sta Rita Ora in Deichmann vključila tudi rokerske škornje, gležnjarje v kavbojskem slogu, bleščeče škornje, ki segajo nad kolena, ter škornje v kačjem vzorcu

Na dogodku so modne poznavalke jesensko-zimsko kolekcijo Deichmann spoznale v akciji – v modnem sprehodu manekenk ob spremljavi uspešnic Rite Ore in sijajni veduti Ljubljane.

Več na: obozujemocevlje.si

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča