Jeans trendi za leto 2019

Klavdija Rupar 03.02.2019
jeans

Kavbojke res nikoli ne gredo iz mode, spreminjajo se samo modeli, ki so lahko skinny, široki, boyfriend, mom, z ravnimi hlačnicami, itd.. Kakšni pa so trendi za letošnje leto?

Kavbojke z izvezanimi motivi

Če želimo bolj ženstvene kavbojke, s katerimi bomo poudarile naše ženske atribute, so kavbojke z izvezanimi rožicami prava rešitev za nas. Če želimo, da so unikante, je najbolje, da jih izvežemo kar same, ali za pomoč prosimo mamo ali staro mamo.

Široke kavbojke

Letos se vračajo tudi široki modeli kavbojk, za bolj sproščen in udoben videz.

Raven model z nižjim pasom

Sicer so v zadnjem času spet postale precej moderne kavbojke z visokim pasom, letos pa bodo spet moderne tiste, ki padejo nižje na boke. V kombinaciji z ravnim krojem bomo izpadle sproščeno, videz pa bo izpadel preprosto in takšne kavbojke lahko nosimo cel dan ne glede na to, kaj delamo.

Zanimiv rob in zavihane hlačnice

Zakaj ne bi klasičnim kavbojkam z ravnimi hlačnicami, na robu dodale zanimivih detajlov? Letos bodo tako v modi zanimivi robovi, kot so mašnje na spodnjem delu, s tem pa klasičnemu stilu dodamo nepričakovan preobrat. V ospredju pa bodo tudi modeli kavbojk z zavihanimi hlačnicami.

Kavbojke s črto po sredini

Črte po sredini kavbojk so izredno lep detajl, obenem pa tudi zožajo in podaljšajo noge. So malce drugačne, še vseeno pa jih lahko nosimo vsak dan.

Trak ob strani

Občasno manjši dodatek, kot je trak ob strani lahko naredi precejšnjo razliko in celoten videz popestri.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča