h&m-studio-resort-capsule-collection

H&M STUDIO RESORT KOLEKCIJA NA VOLJO OD 9.MAJA 2024

CITYLIFE 07.05.2024

Oblačila v sončni paleti mandarine, medeno rumene in pistacijevih prebliskov, z bogato teksturiranimi vezeninami in privlačnimi potiski, se odlično ujemajo z lahkotnimi stili za na plažo in jet-set kopalkami. Kapsulna kolekcija H&M Studio Resort bo na voljo na hm.com od 9. maja.

h&m-studio-resort-capsule-kolekcija-2024

»Drzen duh zabave navdihuje kapsulno kolekcijo H&M Studio Resort z energijo, z ustvarjalnostjo in pozornostjo do detajlov pa vsakemu kosu dodaja zanimivost in globino. Želeli smo ustvariti glamurozen, a sproščen videz za vse priložnosti in za vsak tip osebnosti, s prevladujočim vzdušjem lahkotnega šika,« pravi Ann-Sofie Johansson, vodja oblikovanja ženskih oblačil in kreativna svetovalka pri H&M.

hm studio 

Ključni kosi so drzni in sanjski. Oprijeta vzorčasta obleka z V-izrezom in prevelik kostim medene barve sta večerna izstopajoča videza. Bela dvodelna obleka z naborki, ki jo sestavljajo krilo z valovitim robom in zgornji del z odprtimi rameni, spodbuja drznost. Črn maksi kaftan, obrobljen z naborki, je vsakodnevno preprost poleg potiskane svilene srajce in kratkih hlač, ki tekmuje za pozornost s kvačkanimi in potiskanimi kovinskimi kopalkami. Medtem modni dodatki razširjajo maksimalistično razpoloženje s sandali iz zlatega usnja z gosto teksturo in ujemajočo se mini torbico ter strukturiranim in perlastim nakitom.

h&m-studio-resort-capsule-kolekcija 2024

h&m-studio-resort-capsule-kolekcija-2024

 "Kolekcija, oblikovana za sproščujoče poletne pobege, ima lahkoten, ženstven šarm, z vsestranskimi kosi, ki vas zlahka popeljejo od jutranjega sončnega vzhoda ob bazenu do poznih nočnih zabav na trgu," pravi Angelica Grimborg, oblikovalka kolekcije pri H&M Studio.

h&m-studio-resort-capsule-kolekcija-2024 

Bogate teksture se prepletajo s tkaninami vrhunske kakovosti, z organsko svilo, organskim bombažem, recikliranim poliestrom, Lenzing EcoVero™ viskozo in Tencel™ liocelom, ki so vse v kolekciji. Poleg tega je več kosov nakita izdelanih iz reciklirane medenine. 

h&m-studio-resort-capsule-kolekcija-2024

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika