BALMAIN prihaja v Ljubljano

Klavdija Rupar 07.09.2018
Foto: press

Priljubljena pariška modna hiša Balmain bo od sredine septembra na voljo tudi v Ljubljani. Luksuzno žensko kolekcijo Balmain boste tako od 19. septembra 2018 našli v XYZ Premium Fashion Store.
Vodilna oseba modne hiše Balmain, oblikovalec Oliver Rousteing, je to sezono ženske spremenil v glamurozne bojevnice, pripravljene na boj. Luksuzna modna hiša namreč trdi, da je moda revolucija, in ne evolucija, zato sta drznost in upor nujna za obstoj. S svojo novo kolekcijo, ki je navdih našla v vojnih oklepih različnih obdobij, tako Balmain slavi samozavest in neustrašnost nove generacije, združene pod imenom #BALMAINARMY.


Pa vendar prihodnost modne hiše ostaja še precej tesno povezana s preteklostjo. Edinstveni kroji in impresivno okrasni detajli jasno pričajo o tem, da Balmainovi ateljeji še naprej zagotavljajo izrazito visoko stopnjo izdelave, po kateri slovijo že desetletja.

Vabljeni v XYZ Premium Fashion Store, kjer vas od od 19. septembra 2018 čaka ženska kolekcija Balmain za sezono jesen-zima 2018.

XYZ Premium Fashion Store najdete v nakupovalnem središču Citypark, Ljubljana.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča