Alpina Draž - zavežimo pentljo upanja

CITYLIFE 16.05.2018
Alpina Draž - zavežimo pentljo upanja

Podjetje Alpina že več desetletij "obuva" na tisoče žensk doma in po svetu, saj je njena kakovostna modna obutev dostopna v 28 državah. Z novo kolekcijo modne obutve Alpina Draž, ki jo v žirovski tovarni  že več sezon ustvarjajo skupaj s priznanim slovenskim oblikovalskim tandemom Draž, na police prihaja ekskluzivni model  superge, ki z roza satenastimi vezalkami simbolizira podporo vsem ženskam v boju proti raku na dojkah.

Od vsakega prodanega para roza čevljev Alpina Draž bo Alpina 5 evrov namenila za Združenje Europa Donna Slovenije. Akcija poteka v izbranih prodajalnah Alpina in na www.alpinashop.si,  od 15. maja 2018 do razprodaje zalog.

Nova kolekcija Alpina Draž 

Nova kolekcija Alpina Draž obutve iz usnja in pletenin, ki že več sezon osvaja srca uporabnic in uporabnikov, tako na slovenskih, kot tudi tujih tleh, to pomlad prinaša nove modele modnih superg zanjo in zanj. Modna obutev s skrbno izbranimi materiali, specifičnim dizajnom in ergonomsko zasnovo zagotavlja najpozitivnejšo izkušnjo. Poleg vseh funkcionalnih prednosti pa je obutev z dizajnerskimi pleteninami edinstvena pika na i vašemu slogu. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča