Ajda z Mastercardom do Neprecenljivega modnega doživetja

CITYLIFE 23.05.2018
Ajda z Mastercardom do Neprecenljivega modnega doživetja

Pod taktirko Petra Polesa in ob glasbeni spremljali pevke Raiven so ustvarjalci in prijatelji znamke Mercedes-Benz v četrtek10. maja 2018, otvorili šesto edicijo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. Modni del večera je zaznamovalo več kot trideset izhodov in modnih kombinacij oblačil iz XYZ Premium fashion store. Revijo si je v blagovnih znamkah modne trgovine s konceptom iz prve vrste ogledala tudi zmagovalka nagradne igre Neprecenljivo modno doživetja, ki jo je omogočil Mastercard v sodelovanju z XYZ premium fashion store.
Nagrajenka Ajda Rep je svoj stilski podvig začela že nekaj dni pred dogodkom, na pomerjanju z modno strokovnjakinjo Majo Bulc, ki ji je omogočila profesionalno stiliranje z oblačili iz XYZ PREMIUM FASHION STORE.

Kot se za takšen dogodek spodobi, je Ajda na modno prizorišče, kjer so jo pričakale polne tribune, mednarodna zasedba in visoki gostje, prispela s prestižnim vozilom Mercedes-Benz.

Pred uradno overitvijo mednarodnega tedna mode je Ajdo pričakala prava stilska preobrazba, ki so jo pripravili izkušeni umetniki ličenja in frizure. Za glamurozno pričesko so poskrbeli strokovnjaki Mare dresura frizure, MUD Studio Slovenija pa je dodal piko na i z zvezdniškim make-upom.

Nagrajenka Ajda je otvoritveni večer šeste edicije Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana preživela v nepozabnem tretmaju. Poleg profesionalne stilske preobrazbe z vrhunskimi stilisti ter mojstri pričeske in ličenja si je iz prve vrste ogledala modne revije ter večer zaključila v sproščenem druženju z modnimi kreatorji in stilskimi navdušenci. Da bodo spomini na večer ostali sveži dlje časa, pa je nagrajenka Neprecenljivega modnega doživetja v dar prejela še vikend z uradnim vozilom tedna mode Mercedes-Benz.

Še več utrinkov iz Ajdinega Neprecenljivega modnega doživetja si lahko ogledate v priloženi galeriji.

Fotogalerija

. . .

Izbor urednika