Adidas - Navdušila nas je sveža preobleka udarnih copat adidas NMD

Anja Mrevlje 12.04.2017
Adidas NMD

Udarni copati adidas NMD, ki veljajo za najbolj zaželene kose po vseh svetovnih modnih središčih, so k nam prišli v sveži spomladanski preobleki. Nove modele zaznamuje vpadljiva silhueta in futuristično oblikovanje, ki presega tako generacijske razlike kot tudi dimenzije časa. Z mešanico prvinske dediščine in napredne tehnologije je adidasov DNK tokrat preoblikovan v razburljivo novo obliko, ki z revolucionarnima tehnologijama BOOST™ in Primeknit obljublja še udobnejše in lahkotnejše urbane podvige! Copati so tako tehnično izpopolnjeni za aktivno preživljanje prostega časa v mestni džungli!

Od minimalistične popolnosti do razigrane magente

Največ modne pozornosti sta v novi kolekciji osvojila moška modela NMD_R1_PK in NMD_R1, izdelana iz volni podobnega materiala. Prvi osvaja v črnem odtenku z belim podplatom in rdeče-modrimi poudarki, medtem ko drugi v svetlo sivi različici z belimi in sivimi elementi prinaša popolno izbiro za minimalistične pomladanske kombinacije. 

Za modne raziskovalke pa je adidas Originals ustvaril model NMD_R1_W_PK. Ta zapeljuje z navdušujočo kombinacijo črno-sive, bele in živahne magente ter je kot nalašč za igrive in nasmejane trenutke v mestu. 

PREBERITE ŠE: Futuristične superge Adidas x Porsche design

Nova generacija copat adidas NMD. 

Copati NMD so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih ekskluzivno najdemo v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.

Galerija -  nov model copat adidas NMD:

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča