5 MODNIH ZA PRIHAJAJOČO JESEN

Klavdija Rupar 30.08.2018
Foto: Unsplash

Kljub temu, da je bil začetek letošnjega poletja precej hladen in deževen, pa se je v zadnjih nekaj tednih končno pokazalo vroče poletje. Kar pomeni, da smo (in še bomo) dobro izkoristili vse naše obleke, kratke hlače, majice ter natikače in počasi bomo začeli pogrešati naša vsakodnevna oblačila, kot so kavbojke, usnjena jakna, supergi, blazerji in vse ostalo. 

Superge

Foto: Nike

Superge in ostala športna obutev so že nekaj let del vsakodnevnega stila, v zadnjem času pa so začele prevladovati tiste bolj masivne. Ene bolj priljubljenih so Balenciagine, ki so jih nosile vse prave modne blogerke. In tudi jeseni bodo superge še vedno v trendu. Kdo pa si ne želi okoli hoditi v udobni obutvi, ki jo lahko oblečemo tako h kavbojkam kot tudi k oblekam? Pozabite visoke pete, raje investirajte v par dobrih in udobnih superg.

Blazer

Foto: Zara

Blazer je kos, ki ga lahko oblečete tako za v službo, za sestanke ali umirjene večere zunaj. Vsakič, ko si zaželite malce bolj elegantnega videza, pograbite blazer in se počutite kar se da samozavestno. Kavbojke in superge bo naredil bolj elegantne, v kombinaciji s seksi obleko in petami pa bo celoten videz izpadel bolj zadržan.

Beli škornji

Foto: New Look

Namesto klasičnih črnih gležnarjev raje izberite bele in celoten videz naredite bolj zanimiv. Črna je še vedno najbolj klasična izbira, ampak zakaj ne bi enkrat za spremembo stopili iz cone udobja in si privoščili belih?

Usnjena jakna

Foto: Topshop

Usnjena jakna je zagotovo kos, ki ne bo šel kmalu iz mode. Oblečete jo lahko h kavbojkam in supergam, ali pa obleko in pete naredite bolj rokerske in zanimive. Zagotovo kos, po katerem boste najprej segli jeseni.

Pulover s kapuco

Foto: H&M

Pulover s kapuco je zagotovo kos, ki je najbolj udoben in primeren za vsakodnevne opravke. Odkar so v modi športna oblačila, ga lahko oblečete kadarkoli in kjerkoli. In ker je poleti še zvečer pretoplo, da bi ga oblekli, je to zagotovo eden izmed kosov, ki se ga veselimo za prihajajoče hladne večere. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča