Zapeljite se z Mercedesovim skirojem eScooter

Matej Jurgele 22.10.2020
20c0556008

Ta je bil zasnovan z vizijo čim daljše življenjske dobe uporabe in urbane mobilnosti. Uporaba visokokakovostnih komponent in materialov omogoča, da boste z njim lahko prevozili več kot 5.000 kilometrov. Zahvaljujoč majhni masi in intuitivnemu mehanizmu zlaganja, lahko eScooter enostavno prevažate v prtljažniku vozila ali ga vzamete s seboj na sredstva javnega prevoza.


Skiro eScooter, ki ga Mercedes-Benz predstavlja v sodelovanju s švicarskim podjetjem za mikro mobilnost, Micro Mobility Systems AG, je eleganten, močan in priročen. Stuttgartskemu avtomobilskemu proizvajalcu omogoča, da zadovolji potrebe številnih kupcev, ki iščejo prilagodljive, individualne rešitve mobilnosti, zlasti v mestnem prometu. eScooter popolnoma ustreza sodobnemu urbanemu načinu življenja, uporabnik pa se nanj lahko vedno zanese. In ker ga lahko vzamete kamor koli, ne predstavlja nobenega bremena za javni prostor.


Električni motor z največjo močjo 500 W hitro požene eScooter do 20 km/h, baterija s kapaciteto 7,8 Ah pa omogoča doseg do 25 kilometrov. Površina za stanje je široka in nedseča ter nudi dovolj prostora za obe nogi. eScooter ima sprednje in zadnje vzmetenje in je opremljen z gumijastimi kolesi premera 20 cm, ki brez napora opravijo z vsemi mestnimi površinami, tudi tlakovci.

Fotogalerija

Mercedes-Benz eScooter Mercedes-Benz eScooter Mercedes-Benz eScooter Mercedes-Benz eScooter Mercedes-Benz eScooter Mercedes-Benz eScooter

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča