Piaggio 1 z novo generacijo e-skuterjev

Helena Peterlin 27.05.2022
piaggio-1-feng-chen-wang5.jpeg

S svojo elegantno zasnovo, izpopolnjenim podvozjem, odlično vodljivostjo, dovolj napolnjenosti in neponovljivo pozornostjo do detajlov, Piaggio 1 ve, kdaj je treba biti tih in kdaj pustiti, da govori njegova zmogljivost.

Posebna izdaja Piaggio 1 Feng Chen Wang
Posebna izdaja združuje tehnologijo in trajnost Piaggia 1 s sodobnim, večdimenzionalnim slogom Feng Chen Wang. Rezultat te fuzije odličnosti je eksperimentalni, presenetljiv in inovativen skuter. Popolnoma edinstven videz v svoji kategoriji, je priložnost brez primere za vožnjo po mestu z izvirnim umetniškim delom brez emisij.

Električni skuter za vsakega izmed nas
Piaggio 1 je na voljo v treh kombinacijah baterije in motorja. Standardna različica zagotavlja največjo hitrost 45 km/h z dosegom do 55 v načinu ECO in 43 km v načinu Sport. Model Piaggio 1+ ima večjo baterijo z dosegom 100 km v ECO in 68 km v športnem načinu, medtem ko se Piaggio 1 Active ponaša z največjo hitrostjo 60 km/h in dosegom 85 km v ECO ter 66 km v športni način.Več na piaggio.com/si_SL!

Fotogalerija

piaggio 1 feng chen wang8.jpeg piaggio 1 feng chen wang9.jpeg piaggio 1 feng chen wang6.jpeg piaggio 1 feng chen wang4.jpeg piaggio 1 feng chen wang1.jpeg

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika