Goodyear vstopa v svet prestižnih ur

Matej Jurgele 03.09.2020
b.r.m.-chronographes-je-ustvaril-ekskluzivno-kolekcijo-prestižnih-ur-ki-odraža-goodyearov-zmagovit-značaj-in-njegovo-neomajno-predanost-motošportu-a

Ekskluzivna kolekcija prestižnih ur predstavlja zanimiv mejnik v Goodyearovi bogati dirkaški zgodovini, prepredeni s številnimi uspehi. Prav slednja je odigrala poglavitno vlogo pri oblikovanju ur, saj je njihov dizajn navdihnila različica Goodyearove retro poslikave dirkalnih vozil. Ta poslikava bo hkrati krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing na preizkušnjah evropske serije Le Mans v sezoni 2020. Ure sicer odlikuje izjemno trpežno ohišje iz nerjavečega jekla, ki ga stilsko dopolnjuje pas z dvojnim belim šivom. Goodyear logotip je elegantno umeščen na belo številčnico s črnimi kazalci, krasi pa tudi krono, ki s svojo obliko posnema Goodyearovo pnevmatiko. Dodatni element, ki ga je navdihnil svet motošporta, je steklena zadnja stran, skozi katero lahko opazujemo delovanje mehanizma, celotni videz pa zaokrožuje še kronograf s črnim tahimetrom in belimi kazalci.Ekskluzivna kolekcija v omejeni izdaji, ki jo poleg dveh različic ročnih ur dopolnjuje še namizna ura, bo od septembra dalje na voljo na izbranih prodajnih mestih ter spletu.

Fotogalerija

B.R.M. Chronographes je ustvaril ekskluzivno kolekcijo prestižnih ur, ki odraža goodyearov zmagovit značaj in njegovo neomajno predanost motošportu a Goodyear v sodelovanju z ekipo Algarve Pro Racing in izdelovalcem ur B.R.M. Chronographes vstopa v svet prestižnega urarstva. Dizajn ur je navdihnila goodyearjeva retro poslikava dirkalnih vozil ki bo krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika