Zlatan Ibrahimović novi obraz družbe Visa

Helena Peterlin 19.04.2018
Zlatan Ibrahimović novi obraz družbe Visa

Zlatan Ibrahimović, ki je eden najboljših nogometašev na svetu, je v svoji karieri osvojil kar 33 pokalov in igral pri devetih ekipah v Angliji, Franciji, Italiji, na Nizozemskem, Španiji, na Švedskem in Združenih državah Amerike, in velja za enega najboljših napadalcev svoje generacije.

"Zelo sem ponosen, da lahko sodelujem z globalno vodilno družbo za plačila," je povedal Zlatan Ibrahimović, športni zvezdnik in novi obraz marketinške kampanje družbe Visa, ki bo potekala v sklopu svetovnega nogometnega prvenstva. "Vedno poskušam biti najboljši, kar odraža tudi partnerstvo z družbo Visa."

Nogometna legenda, ki se je rodila bosanskemu očetu in hrvaški mami na Švedskem, je ambasador Združenih narodov in govori pet jezikov ter tako uteleša globalno naravo blagovne znamke Visa. "Že od nekdaj spremljamo Zlatanove impresivne dosežke na igrišču, njegovo globalno pojavnost in barvito osebnost," je povedala Lynne Biggar, direktorica marketinga in komuniciranja pri družbi Visa. "Navdušeni smo nad partnerstvom z Zlatanom - veseli nas, da bomo skupaj izvedli našo kampanjo v sklopu svetovnega nogometnega prvenstva 2018 FIFA World Cup Russia™, se povezali z navijači po svetu in ponovno dokazali, da je Visa z vami, kjerkoli želite biti."

Skupna pot Zlatana in družbe Visa se bo začela v mesecu maja. Pridružimo se tudi mi 31 milijonom Zlatanovim sledilcem na Instagramu na @iamzlatanibrahimovic ali obiščimo Visaeurope.si.

Izbor urednika