Zabavne sestavljanke, s katerimi si bomo krajšali pomladne večer

Klavdija Rupar 20.05.2020
photo-1588591795084-1770cb3be374

Imate radi miselne igre ali sestavljanke? Sestavljanke so odličen način za sproščanje, krepitev potrpežljivosti in preprosto druženje s prijatelji ali družino. Seveda se v tem trenutku vsi veselimo, da gremo spet lahko nemoteno v restavracijo ali v trgovino, a vseeno vam v primeru slabega vremena v teh toplih pomladnih dneh predstavljamo nekaj zanimivih sestavljank, ki se jih lahko lotite ob večerih.

What Do you Meme - sestavljanka s 500 kosi

Zabava za celotno družino z zabavnimi memeji in s samo 500 koščki, jo bomo ob pomoči kakšnega kozarčka vina zaključili v enem večeru.


Portret žirafe v pisanih barvah 

Ta barvita sestavljanka zna biti kar zanimiva, saj je veliko enobarvnih kosov. Torej najbolj primerna za prave mojstre sestavljanja. Ko jo zaključimo, jo obesimo na steno ter jo s ponosom razkazujemo. Spominja na pravo umetnino.


Creative Wooden Puzzle - kamera

Sestavljanka, s katero bomo ob koncu dobili nov kos dekorja - lesen fotoaparat, ki bo odlično zgledal v dnevni sobi na polici. Lahko ga tudi pobarvamo v poljubno barvo.


The Fitness Puzzle - Tougher than Bootcamp

Sestavljanka, ki niti ni videti kot sestavljanka. Leseni kosi, ki spominjajo na fitnes naprave in pripomočke. Vse skupaj moramo spraviti v leseno škatlo. Namesto fizične telovadbe, bodo delali naši možgančki.


White Mountain Wine Bottles 100 Piece Puzzle

Pograbimo kozarec vina in se lotimo sestavljanja. Vsa vina imajo tudi nalepke, kar poenostavi sestavljanje, a vseeno pazimo, da se na koncu ne bomo preveč napili.


The New York Time sestavljanka z datumom rojstva

Odlično darilo za prijatelje in družino. Izberemo lahko sestavljanko, ki prikazuje časopis New York Time na točno določen datum. Poklonimo to svojim najdražjim in jim pokažimo, katere pomembne stvari so se dogajale v svetu na njihov dan rojstva.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča