Woof Gorgeous - slovenska naravna kozmetika za pasje ljubljence

Tina Lagler 21.11.2016
Woof Gorgeous

V poplavi najrazličnejših kozmetičnih produktov se je marsikdo, ki ima doma štirinožnega kosmatinca, vprašal, kako bi kar najbolje poskrbel za njegov kožušček. Prav zaradi povpraševanja po trdem milu oziroma šamponu za lase je Niko Zor prešinila ideja, da bi izdelala milo za umivanje kužkov. Industrijsko izdelana mila so namreč agresivna ter izsušijo nežno pasjo kožo in dlako, zato se je s svojim najboljšim štirinožnim prijateljem Bajem podala novemu izzivu naproti – izdelati trdo milo za pasje ljubljence. Baj, s katerim ju veže posebna vez in energija, je bil tako prvi pasji kandidat, pri katerem je Nika lahko milo testirala, kmalu zatem, pa so se s 100-odstotno naravnim in veganskim izdelkom po imenu Woof Gorgeous lahko pohvalili tudi njegovi pasji prijatelji.

Nika in Baj sta pred kratkim odprla tudi novo spletno trgovino, v kateri za zdaj najdemo tri izdelke – veliko, 100-gramsko milo, manjše, 45-gramsko milo in zaščitno mazilo za take. "Vsi izdelki so primerni za vse vrste psov, tudi tiste bolj občutljive, saj vsebujejo skrbno izbrano mešanico naravnih sestavin, brez umetnih dišav, barvil in ostale balasti. Razlika med velikim in malim milom je samo v velikosti in pa malo milo vsebuje vrvico za lažji nanos. Top prodajni izdelek v tem trenutku je zagotovo mazilo za tačke, saj se bliža zima in bo občutljivim pasjim blacinicam prišlo še kako prav," nam je več o milih povedala Nika.

PREBERITE ŠE: MDK9 Dog Haus - moderna hiška za psa

Zakaj torej ne bi kožuščka našega štirinožnega ljubljenca umili z naravnim milom, ki ga ustvarjajo pridne domače tačke? Je čisto preprosto za uporabo, obenem pa nam ni treba skrbeti, če ga ljubljenček kaj tudi zaužije. Woof, gorgeous!
woofgorgeous.com

V galeriji si preberite, kako preprosta je uporaba mil Woof Gorgeous:

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča