WEBSI dan: trendi in novosti v digitalu

CITYLIFE 12.09.2019
Foto: WEBSI

Na dogodku, ki se bo odvil v petek 13. septembra, v Lutkovnem gledališču Ljubljana, bodo gostili številne zanimive strokovnjake. Predstavili bodo trende in novosti na področju digitalnega komuniciranja. Konferenčnemu programu na odru pod zvezdami bo sledila še podelitev prestižnih WEBSI nagrad. 

Letos je bilo na tekmovanje prijavljenih kar 124 projektov, med katerimi bodo razglašeni WEBSI Spletni prvaki, ki bodo dobili prestižne nagrade in se zapisali v sam vrh digitalnega komuniciranja. Podeljenih bo 28 nagrad.

Foto: WEBSI

WEBSI Spletni prvaki bodo letos že osmič zapored izpostavili in nagradili digitalne presežke Slovenije, celoten projekt pa se bo kot vsako leto zaključil na WEBSI dnevu. Festival slovenskega digitalnega komuniciranja bo ponovno združil najboljše strokovnjake z različnih področij, ki ustvarjajo uspešne in zanimive zgodbe. Vsebine bodo podane na zanimiv način, skozi večinoma kratka, 25-minutna predavanja. Ker je na WEBSI dnevu združena slovenska (digitalna) komunikacijska stroka, je to odlična priložnost za mreženje, navezovanje novih stikov in sklepanje poslovnih priložnosti. Dogajanje bo vodil in popestril Boštjan Gorenc – Pižama.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča