Wave2Pay - mobilno plačevanje tudi za imetnike kartice Visa

CITYLIFE 26.09.2017
Wave2Pay - mobilno plačevanje tudi za imetnike kartice Visa

Intesa Sanpaolo Bank je razširila aplikacijo Wave2Pay tudi za imetnike debetne kartice Visa, s katero prinaša enostavno in priročno brezstično mobilno plačevanje majhnih in velikih nakupov. Tako bomo slovenski uporabniki v koraku z evropskimi trendi, ki kažejo, da 77 odstotkov Evropejcev mobilne telefone uporabljajo za spremljanje svojih financ in opravljanje vsakodnevnih plačil, kot je plačevanje računov, parkirnine in ko se zunaj zabavajo s prijatelji.

Ključna funkcija aplikacije je priročni pomočnik za varno nakupovanje na spletu, mToken, ki je integriran v mobilni denarnici Wave2Pay. Uporabnik z mToken ustvari enkratno osebno številko za varen spletni nakup.

Ivan Ivičić, član uprave v Intesi Sanpaolo Bank, Tara Zupančič, TV voditeljica in Alenka Mejač Krassnig, direktorica Visa v Sloveniji.

Aplikacija Wave2Pay, ki omogoča  mobilno plačevanje, je dostopna za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android verzije vsaj KitKat 4.4., ki imajo obenem vgrajeno NFC tehnologijo oziroma omogočajo brezstično komunikacijo.

Galerija - utrip iz predstavitve mobilne denarnice Wave2Pay

Fotogalerija

Wave2Pay - mobilno plačevanje tudi za imetnike kartice Visa Wave2Pay - mobilno plačevanje tudi za imetnike kartice Visa Wave2Pay - mobilno plačevanje tudi za imetnike kartice Visa Wave2Pay - mobilno plačevanje tudi za imetnike kartice Visa

Izbor urednika