V novo šolsko leto z nasmehom in Nasmeškotki

CITYLIFE 14.09.2018
Nasmeškotki HOFER

Nasmeškotek je čarobni piškotek, ki nariše nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga dobi, in otrokom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.
Vir: HOFER  
Z »brihtnimi« Nasmeškotki podjetje HOFER nadaljuje znano dobrodelno akcijo. Tokratna misija teh posebnih piškotkov je zagotoviti sredstva za izvenšolske dejavnosti otrok iz projekta Botrstvo in jim omogočiti občutek enakovrednosti v družbi vrstnikov.

Omenjena akcija bo tokrat že četrtič delila nasmehe, skupno pa so HOFERjevi kupci z nakupi lanskoletnih prazničnih in letošnjih velikonočnih ter poletnih Nasmeškotkov za projekt Botrstvo zbrali že več kot 12.000 evrov, ki so bili namenjeni za najnujnejše potrebščine in poletne počitniške dogodivščine otrok v stiski pod okriljem projekta Botrstvo.

Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje je ob tem dejala: »Veseli in hvaležni smo podjetju HOFER, ki aktivnosti projekta Botrstvo v Sloveniji podpira že mnogo let ter razume, kako pomembna je podpora otrokom tudi pri uresničevanju njihovih močnih področij. V preteklem šolskem letu smo s plačilom treningov in vadnin, pa tudi opreme za obšolske dejavnosti pomagali skoraj 60 otrokom iz socialno šibkih družin. Ti otroci brez pomoči nimajo možnosti izraziti svojih talentov. Mnogi med njimi pa nimajo le neizmerne želje, da se preizkusijo v svoji najljubši dejavnost, temveč tudi dosegajo dobre rezultate na tekmovanjih.«

Nasmeškotek ali nasmeh, ki ga nariše, lahko delite tudi na vseh družbenih omrežjih z oznakama #DelimoNasmehe in #Nasmeskotek. Tudi tokrat k sodelovanju v deljenju nasmehov poziva ambasador Nasmeškotkov, Marko Potrč.

Na spodnji povezavi si oglejte video kako skupaj z Markom Potrčem #DelimoNasmehe

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča