Uredite svoj službeni prostor in mu dodajte osebnost

Klavdija Rupar
Foto: Unsplash

Dekokiranje pisarne ali pisalne mize zna biti precej zapleteno delo, še posebej, če nimate veliko kreativne žilice. Ne morete ravno prebarvati sten, ali zamenjati celotnega pohištva, dolgočasen delovni prostor, pa lahko vaš dan naredi še bolj monoton. A obstaja nekaj preprostih rešitev, ki vas ne bodo stale veliko denarja. Poskusite nekaj naših idej ter si ustvarite zanimiv in pisan delovni prostor. 

Omejite se
Prvi korak k zanimivi in simpatični pisarni, je da jo morate pospraviti. Potrebujete dober organizacijski sistem. Sami narediti organizator, kamor boste pospravili vso nepotrebno šaro in ne boste imeli več izgovorov, da se vaša miza šibi pod tono papirja in svinčnikov.


Ne pozabite datumov
Za vse pomembne sestanke in datume lahko pogledate v koledar svojega telefona, ali pa si ustvarite prav poseben namizni koledar, ki bo polepšal vašo mizo.

Zanimiva podloga za miško
Tudi, če je vaš prostor prazen in siv, si omislite zanimivo podlogo za miško, ki bo popestrila celotno mizo.


Keramični lončki
Zakaj ne bi svinčnikov, škarij in ostalega pisarniškega materiala pospravili v keramične lončke? Na spletu poiščite zanimive printe, jih natisnite, izrežite in lončke oblepite z njimi. S tem boste pisalni mizi dodali nekaj barve in vzorcev.

Stena = fotogalerija
Naj se vaša stena spremeni v steno polno fotografij in najljubših citatov. Polepšajte jo s svojimi poletnimi spomini in delovni prostor bo takoj izpadel bolj domač.

Stran s kabli
Veliko kablov pomeni kaos. Vse polnilce in ostale kable zvijte in jih zlepite z barvnim selotejpom

Zeleno, ki te ljubim zeleno
Tudi, če niste najbolj skrbeča oseba in niste prepričani, da so rože prava ideja za vas, si kupite nekaj kaktusov, ki ne potrebujejo toliko pozornosti in prostoru dodajte nekaj življenja. 

 

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča